Toimitusehdot

Yleistä
Myyjänä Leosport-verkkokaupassa toimii Leo-Sport Oy, y-tunnus 2191091-9. Leo-Sport Oy myy tuotteita täysi-ikäisille (yli 18-vuotiaille) yksityishenkilöille sekä yrityksille. Kaikki verkkokauppahinnat sisältävät arvonlisäveron. Leo-Sport Oy pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Huom! Rahtikulut eivät kuulu hintaan, mikäli siitä ei olla erikseen mainittu.

Maksutavat
Voit maksaa verkkokaupassamme normaalisti pankkisi kautta tai esim. laskulla sähköpostiisi kaupan sopimisen jälkeen.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan verkkokaupasta internetin välityksellä ostoskorin kautta. Vaihtoehtoisesti tilaukset voi jättää myös puhelimitse Kuopion myymälä 017-2628 559 tai 040 554 33 55 ja lisäksi tilaus onnistuu sähköpostilla asiakaspalvelu@leosport.fi kautta.

Tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, jossa ilmoitetaan tilauksen tuotteet sekä täydelliset hintatiedot toimituskuluineen. Mikäli toimituskuluja ei näy tilausvahvistuksessa voidaan toimituskulut laskuttaa erikseen, tai rahti tulee maksaa tavaran noutamisen yhteydessä ko. toimituspaikassa esim. matkahuollossa. Tilausta tehdessä tulee ilmoittaa täydelliset yhteystiedot puhelinnumeroineen ja sähköpostiosoitteineen. Verkkokauppa-asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Ennakkomaksu
Mikäli etukäteen on sovittu ennakkomaksusta, saa asiakas laskun sähköpostiinsa. Lähetämme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita matkahuollon bussiennakolla. Tilaus raukeaa mikäli maksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä.

Toimitusaika
Toimitamme tuotteita viikon jokaisena arkipäivänä. Käytettävästä maksu- ja toimitustavasta riippuen toimitus kestää normaalisti 1-5 arkipäivää. Mikäli toimitusaika on yli 14 vuorokautta, ilmoitamme siitä asiakkaalle. Mikäli toimitusaika on yli 21 vuorokautta, asiakkaalla oikeus purkaa kauppa, jolloin Leo-Sport Oy palauttaa mahdolliset maksusuoritukset asiakkaalle.

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimitamme tuotteet normaalisti joko Matkahuollon tai Postin kautta. Matkahuollolla ja Postilla on omat tariffit, jonka mukaan kuljetuskustannukset määräytyvät, emme lisää omia kuluja mainittujen yritysten kuljetuskuluihin, emme myöskään veloita ylimääräistä lähetettävien tavaroiden pakkaamisesta tai kuljettamisesta joko Matkahuollon tai Postin kautta. Ostamasi tuotteen voit noutaa myös liikkeistämme ilman toimituskuluja.

Pakettina toimitettavia tilauksia voi seurata lähetystunnuksella rahdinvälittäjän nettisivulta. Lisätietoa rahdinkuljettaien kuljetustavoista ja hinnoista: www.matkahuolto.fi tai www.posti.fi.